Brezplačna poštnina za naročila nad 35€

Več informacij o izdelkih in telefonsko naročanje: LJ: 031 643 542 │ MB: 070 929 910

MIRON vijolično steklo 

Skrivnost vijoličnega stekla temelji na valovni dolžini vijolične barve (720 – 770 Bio herz), ta aktivira in povečuje energijo molekularnim strukturam. Zdravilne učinkovine snovi tako med shranjevanjem v vijoličnem steklu nikamor ne »pobegnejo«. 

Vijolično steklo ponuja:

  • Boljšo zaščito pred razpadanjem vsebine zaradi svetlobe 
  • Podaljšuje rok trajanja vsebini 
  • Ima močan energijski učinek na organsko molekularno življenje 
  • Ohranja in varuje zdravilne lastnosti vsebine.

Funkcionalnost

Sonce oddaja vidne in nevidne delce svetlobe. Vidni spekter postane viden našim očem, ko gre bela svetloba skozi stekleno prizmo. Istočasno svetloba zadrži del, ki je neviden našim očem in se nahaja med elektromagnetnimi valovi z valovno dolžino infrardeče do UV-A.

Sončna svetloba omogoča rastlinam rast. Če so rastline tudi potem, ko dozorijo, izpostavljene soncu, učinek svetlobe pospešuje proces propadanja molekul.

Vijolično steklo MIRON deluje kot naravni filter, ki prepušča samo sončno svetlobo, ki ščiti in izboljšuje kakovost vrhunskih in občutljivih stvari. Vijolično steklo MIRON blokira ves spekter vidne svetlobe, razen vijoličnega dela.

Istočasno omogoča prepustnost sevanju v spektru UVA in infrardeči svetlobi. Ta edinstvena kombinacija zagotavlja optimalno zaščito pred procesom staranja, ki ga povzroča vidna svetloba, s čimer se podaljša vzdržljivost in potenca tekočine v steklenici.

Da bi utemeljili vse te prednosti je Miron Violet Glass AG v lastnih raziskavah in v sodelovanju z znanstvenimi ustanovami izvedel vrsto testov vijoličnega stekla MIRON. Nadaljnjo potrditev funkcionalnosti daje znanost o biofotonih.

Postopki testiranja

V zadnjih nekaj letih so naredili več znanstvenih poskusov z mandljevim oljem, algami spirulina, rožno vodo, pitno vodo, olivnim oljem, žitaricami, medom, sadjem in drugimi stvarmi, da bi ugotovili, kakšno zaščitno kvaliteto nudi vijolično steklo MIRON.

V nadaljevanju je navedenih nekaj primerov:

Od leta 2008 je MIRON violet glass AG v sodelovanju z večimi nemškimi čebelarji naredil različne teste za analizo kvalitete medu, ki so ga hranili v vijoličnih steklenih posodah MIRON. Poudarek raziskovanja je bil na analizi aktivnih sestavin, ki zavirajo rast semen in aroma medu.

Rezultati so pokazali, da med, ki je bil shranjen v vijoličnem steklu MIRON, ne razbije svojih lastnih sestavin, da ohrani okus, barvo, strukturo in encime veliko bolje kot v katerihkoli drugih posodah.

Test s hranjenjem drobnjaka

Belo, zeleno in rjavo steklo je prepustno v vidnem spektru svetlobe in ne nudi dovolj zaščite pred razgradnjo zaradi svetlobe. V eksperimentu so za 3 mesece nekatere rastline in začimbe shranili v belo, rjavo in vijolično steklo. Nekaj ur na dan so jih izpostavili soncu, preostali čas pa so jih hranili izven dosega sonca.

Po dveh mesecih, so s fotografijami zabeležili vidne spremembe v kvaliteti, razlike v vonju pa so ugotavljali s slepim preizkusom prostovoljcev. Ilustracija prikazuje, da so vzorci drobnjaka, ki so bili hranjeni v rjavih in belih steklenih posodah, zbledeli. Vzorec drobnjaka, ki so ga hranili v MIRON steklu, barve ni spremenil. Tudi vonj drobnjaka, ki je bil shranjen v MIRON steklu je bil močnejši in bolj svež.

(Dr. Niggli und Dr. Max Bracher)

Test s hranjenjem paradižnika

Da bi lažje dokazali zaščito kakovosti hrane shranjene v MIRON steklu, so naredili preizkus s pardižniki češnjevci. Paradižnik so 7 mesecev hranili v belem steklu in vijoličnem steklu MIRON. Hranili so jih na sobni temperaturi in dosegu sončne svetlobe. Po 7 mesecih so rezultat fotografirali. Na fotografiji so vidne mikrobiološke spremembe paradižnika, shranjenega v belem steklu, na paradižniku, shranjenem v vijoličnem steklu MIRON pa ni bilo vidnih znakov izgube barve in izsušitve.

Vodni kristali

Oče fotografij vodnih kristalov dr. Masaru Emoto, je spoznal, da nista niti dva snežna kristala enaka. Porodila se mu je ideja, da s pomočjo zamrznjenih vodnih kapljic in njihovih fotografij, dokaže kakovost vode. Najel je mladega znanstvenika, ki je s pomočjo mikroskopa visoke ločljivosti to tezo potrdil. Medtem so njegove slike obšle svet.

Po njegovih izkušnjah ima voda spomin in se odziva na zdravljenje. Izvirska voda ustvarja lepe skladne in filigranske šestkotnike, iz vode spodnjega toka reke pa se kristali skoraj ne tvorijo.

V svojem delu poudarja, da je govor slik vode raznolik. Slike, oblike in vtisi, ki izhajajo iz raziskovanja, niso reproducirane, ker se tudi narava ne ponavlja. Sklepov o kemičnih, bioloških in fizikalnih lastnostih se s to metodo ne more dokazati. Vendar meni, da slike vodnih kristalov lahko nekaj povedo o informacijski in energijski vsebini.

Miron steklo je na prvi pogled črne barve. Ko pa pogledate skozenj proti svetlobi, se vam bo razkrila prava, bogata vijolična barva stekla.

s

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labo.

V vaši košarici trenutno ni izdelkov.

Potrebujete nasvet pri izbiri pravega prehranskega dopolnila?
Iščete rešitev za specifično zdravstveno težavo?

Odgovarja vam izkušena, prijazna in certificirana prehranska svetovalka Polona.