Brezplačna poštnina za naročila nad 35€

Več informacij o izdelkih in telefonsko naročanje: LJ: 031 643 542 │ MB: 070 929 910

EKSTRAKT OLJČNIH LISTOV

EKSTRAKT OLJČNIH LISTOV

EKSTRAKT OLJČNIH LISTOV

Izvleček oljčnih listov je naravni vir dobrega počutja s terapevtskimi lastnostmi. Ekstrakt oljčnih listov ščiti prebavni sistem, centralni živčni sistem,  zavira rast mikroorganizmov, zmanjšuje tveganje za nastanek rakavih obolenj, zmanjšuje tveganje za vnetje, zmanjšuje bolečinske dražljaje ter preprečuje oksidacijo oz. poškodbe celic.

Ekstrakt oljčnih listov vsebuje aktivno sestavino, imenovano oleuropein. Omenjena aktivna sestavina naj bi delovala protivnetno, prispevala pa naj bi tudi k antioksidativnim lastnostim izvlečka oljčnih listov.

Verjetno ste tudi vi že slišali, da je sredozemska prehrana povezana z zmanjšanjem kroničnih bolezni, zlasti srčno-žilnih. To naj bi bilo posledica široke uporabe oljčnega olja in listov oljk. 

EKSTRAKT OLJČNIH LISTOV Izboljša zdravje srca

Raziskovalci verjamejo, da lahko izvleček oljčnih listov pozitivno vpliva na aterosklerozo ali zoženje arterij. Gre za enega izmed največjih dejavnikov tveganja za nastanek bolezni srca. 

ZDRAVLJENJE HERPESA

Ena izmed študij je dokazala, da ekstrakt oljčnih listov pomaga pri zdravljenju herpesa. To lahko pripišemo predvsem protivirusnim in protimikrobnim dejavnikom izvlečka oljčnih listov, ki zmanjšajo sposobnost virusa herpesa, da napade okoliške celice.

V BOJ Z ALZHEIMERJEVO IN PARKINSONOVO BOLEZNIJO

Dokazano je tudi, da oleuropein ščiti pred Alzheimerjevo boleznijo. Antioksidativni učinki izvlečka oljčnih listov lahko pomagajo tudi pri preprečevanju poškodb ali izgube dopaminskih nevronov, kar sicer povezujemo z nastankom Parkinsonove bolezni. 

EKSTRAKT OLJČNIH LISTOV

Prehransko dopolnilo

Vsebina: 100 ml

26,90 

s

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labo.

V vaši košarici trenutno ni izdelkov.

Potrebujete nasvet pri izbiri pravega prehranskega dopolnila?
Iščete rešitev za specifično zdravstveno težavo?

Odgovarja vam izkušena, prijazna in certificirana prehranska svetovalka Polona.