Brezplačna poštnina za naročila nad 35€

Več informacij o izdelkih in telefonsko naročanje: LJ: 031 643 542 │ MB: 070 929 910

Roberteka

ZdravjeMIRON – Odkrijte čudesa vijoličnega stekla

MIRON – Odkrijte čudežno vijolično steklo, v katerem se skrivajo izdelki Robertheke® 

f5da342b-5053-4795-a374-fa23642ba098

VIJOLIČNO STEKLO, ODLIČEN FILTER ZA SONČNE ŽARKE

Na svetu obstaja le ena vrsta stekla, ki odlično filtrira sončne žarke. Omogoča vstop koristnih žarkov, medtem ko škodljive žarke zadrži zunaj. Mironovi kozarci iz vijoličnega stekla ščitijo, podaljšujejo in izboljšujejo naravne izdelke.

 

 

Pet vrst stekla

Da bi resnično razumeli, kako je ta “čudež” mogoč, se poglobimo v znanost. V osnovi sončni žarki vključujejo vidno svetlobo, ultravijolično svetlobo in infrardeče sevanje. Prozorno, jantarno in zeleno steklo prepušča vse žarke, vključno z žarki, ki bodo poškodovali vaš izdelek. Na drugi strani pa črno ali zelo temno steklo ne prepušča nobenih žarkov, vključno s tistimi, ki so za vaš izdelek koristni.

Naravna ovira

Vijolično steklo MIRON deluje tudi kot naravna pregrada za energijo, ki je shranjena v samem izdelku, in jo zadržuje v notranjosti. To podaljšuje naravno kakovost izdelka. V znanstvenih testih je vijolično steklo MIRON v primerjavi z drugo stekleno, plastično ali aluminijasto embalažo pokazalo bistveno boljšo kakovost shranjevanja. In to brez uporabe konzervansov. Zaradi daljšega roka trajanja ter možnosti ponovne uporabe in recikliranja je steklo MIRON trajnostna izbira.

Kombinacija naravnih učinkovin najvišje kakovosti, ki so varno shranjene v Miron steklu, pomeni da dobite najboljši izdelek, kar jih je na trgu. Izdelek, ki vam bo zagotavljal potrebna hranila, ko ga kupite in vse do zadnje kapljice ali kapsule. Brez polnil, konzervansov in stabilizatorjev. To dobite z izdelki Robertheke®.

Biofotoni in Biofotonsko steklo

Verjetno še nikoli niste slišali za biofotone. To so nevidni svetlobni delci, ki jih ustvarjajo skoraj vse žive celice. Kar pomeni, da prav ta trenutek dejansko absorbiraš in oddajaš na milijone biofotonov.

Kaj počnejo biofotoni?
To je odlično vprašanje, s katerim se ukvarja več kot 40 znanstvenih skupin po vsem svetu. Nekateri od dosedanjih rezultatov so verjetno prelomni. Vse več je dokazov, da absorpcija biofotonov povečuje vitalnost, preprečuje bolezni in celo upočasnjuje proces staranja. Z drugimi besedami, več biofotonov kot jih absorbiramo, bolje je za naše zdravje in dobro počutje.
Biofotonsko steklo
Naše biofotonsko steklo ščiti biofotonsko aktivnost naravnih izdelkov. Preprečuje izgubo biofotonov, ohranja njihovo naravno dobroto in preprečuje, da bi bili konzervansi nepotrebni. To ni majhna stvar, saj številni izdelki s konzervansi nimajo nikakršne bioenergetske vrednosti. Posledično tudi nimajo vrednosti za vaše telo.

DOLGA VIJOLIČNA PRETEKLOST

Posebne zaščitne lastnosti vijoličnega stekla poznamo že iz starega Egipta. Dragocene esence (olja) in naravne zdravilne izdelke so hranili v posodah iz vijoličastega stekla. Legendarna kraljica Nila Kleopatra naj bi si na kožo vsak dan mazala aloe vero, ki je bila shranjena v kozarcih iz vijoličastega stekla.

 

V vzhodnem izročilu vijolična barva predstavlja harmonijo vesolja. Kombinacija modre in rdeče barve je jin in jang. Jin: shranjena energija, ki ohranja snov. Jang: sončna energija, ki se širi in je svobodna. Vijolični stekleni kozarci in steklenice MIRON so duhovna, znanstvena ali estetska izbira za shranjevanje naravnih izdelkov.

Rast svetovnega prebivalstva, učinki podnebja na pridelke, varnost in zaščita hrane. To so pereča vprašanja za vse ljudi na svetu. Potrebnih je več raziskav, ki bodo odprle nova znanstvena obzorja. To vodi tudi do vprašanj, kot so: kako lahko pridobimo boljšo hrano? Kako jo lahko bolje zaščitimo za potrošnike? Embalaža je ključnega pomena, ne le za ohranjanje, temveč tudi za kakovost hrane in preprečevanje nastajanja odpadkov.

Dokaz je v drobnjaku

Senzorično testiranje je najlažji način, da izkusite učinke stekla Miron.
Pri preprostem preizkusu smo drobnjak tri mesece shranjevali v treh različnih vrstah stekla, in sicer v prozornem, rjavem in vijoličnem. Drobnjak v kozarcih iz prozornega in rjavega stekla je hitro postal suh in siv. Medtem ko je drobnjak, shranjen v vijoličnem steklu, ohranil vonj in bogato zeleno barvo.

 

Vir: https://www.mironglass.com/

s

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labo.

V vaši košarici trenutno ni izdelkov.

Potrebujete nasvet pri izbiri pravega prehranskega dopolnila?
Iščete rešitev za specifično zdravstveno težavo?

Odgovarja vam izkušena, prijazna in certificirana prehranska svetovalka Polona.